Incidentele catering omvat het leveren van cateringdiensten voor afzonderlijke en vaak onverwachte gelegenheden. Deze vorm van catering kan ook verwijzen naar crisiscatering, waarbij onmiddellijke voedselvoorziening wordt geboden tijdens noodsituaties, rampen of onverwachte gebeurtenissen.

Wat incidentele catering onderscheidt
Icoon Wagen

Wat incidentele catering onderscheidt, is de flexibiliteit om zich aan te passen aan verschillende omstandigheden en behoeften. Dit omvat het aanbieden van diverse menuopties die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, het leveren van maatwerk aan specifieke dieetwensen en het snel kunnen reageren op last-minute verzoeken. Incidentele catering biedt een oplossing op maat, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, service en efficiëntie, ongeacht de omvang of aard van het evenement.

EET-BELEEF staat paraat met op maat gemaakte voedseloplossingen voor ongebruikelijke situaties. Of het nu gaat om een spoedklus zoals bij een grote brand, waarbij we binnen enkele uren moeten handelen, of om langdurige noodopvang inclusief het bouwen van keukens, koffiepunten en zelfs complete containerwoningen voor meerdere jaren, wij zijn er om te helpen. Heb je een urgente vraag en behoefte aan een snelle oplossing op het gebied van eten en drinken, die niet past bij een traditionele cateraar? Dan kun je op ons rekenen. Wij weten hoe we problemen kunnen omzetten in een positieve ervaring. Neem contact met ons op en laten we aan de slag gaan.

Op maat gemaakte voedseloplossingen

Transport & logistiek in eigen beheer

  • Eigen logistiek: Onze koelbussen zijn 24/7 actief, leveren dagelijks
  • Voor elke gelegenheid: Ontbijt, lunch, diners, evenementen.
  • Bezorging: Randstedelijke provincies en heel Nederland.
  • Duurzaamheid: Deel van ons wagenpark elektrisch.
  • Contacteer ons voor bezorgopties buiten deze regio’s.
Transport & logistiek in eigen beheer
Icoon Bel

Gerelateerde projecten

Samen met onze opdrachtgevers blikken we terug op voltooide projecten, waarbij onvergetelijke herinneringen zijn gecreëerd.