Verrijk uw bedrijf met onze bedrijfscatering. Van dagelijkse bedrijfsmaaltijden tot speciale gelegenheden, wij bieden aangepaste menu’s, duurzame opties en vlekkeloze logistiek. Laat ons uw bedrijf culinair ondersteunen en uw medewerkers verwennen met onze hoogwaardige service.

Bedrijfsrestaurants
Icoon Wagen

EET-BELEEF staat aan de basis van bewuste catering. Wij onderscheiden ons door een unieke aanpak. Als bewuste cateraar bieden wij onze medewerkers alle vrijheid om in hun restaurant eigen keuzes te maken, altijd in lijn met de wensen van onze gasten en op maat voor onze opdrachtgevers. Onze focus ligt op versheid, seizoen gebondenheid en gezondheid, waardoor we afstappen van massale inkoop van producten en menu-gedreven catering. Onze chef-kok, restaurantmanager en restaurantmedewerkers zijn allemaal ondernemend en gastvrij. In onze restaurants willen gasten zich welkom voelen en genieten van heerlijk eten en drinken. Elke dag streven onze medewerkers van EET-BELEEF bewust naar die ervaring.

Met meer dan 2500 maaltijden per dag in onze restaurants hebben we als cateraar een belangrijke rol als het om gezond eten en drinken gaat. Dus serveren we elke dag lekkere, gezonde gerechten. We kiezen onze ingrediënten bewust en gebruiken meer groente, meer vezels en meer plantaardige eiwitten, maar minder zout en minder suiker. Zeg je gezond eten en drinken, dan zeg je al gauw vers. De lekkerste en gezondste gerechten maak je nu eenmaal met verse producten. En vers bereid op locatie. Zo krijgt de gast de optimale smaak geserveerd. Daarbij volgen we natuurlijk de seizoenen want ‘seizoen vers’ is het beste dat er bestaat. Van het land af, via onze chefs, zo in het buffet en op je bord.

Maaltijden
Icoon Bel

Gerelateerde projecten

Samen met onze opdrachtgevers blikken we terug op voltooide projecten, waarbij onvergetelijke herinneringen zijn gecreëerd.

  • AZC & CNO locaties

    AZC & CNO locaties

  • Rijksacademie voor financiën, economie en bedrijfsvoering

    Rijksacademie voor financiën, economie en bedrijfsvoering

Jouw operationele accountmanager

Linda den Otter
Operationeel Account manager

linda@eet-beleef.nl

Linda den Otter

Welkom bij mijn concept BREINVOER, Vers, gezond en duurzame voeding ontwikkeld tot een dagelijkse cateringvoorziening in uw bedrijfsrestaurant. Graag neem ik u mee in de ontwikkeling van vitaliteit en gezondheid met een duurzame knipoog.