Maak uw eventlocatie compleet met ons als cateringpartner ter plaatse. Geniet van een breed scala aan culinaire opties en professionele service. Ontdek onze flexibele oplossingen, duurzame aanpak en maatwerk om zakelijke bijeenkomsten  naar nieuwe hoogten te tillen. Laat ons uw gasten verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring op uw unieke locatie.

Veelzijdige cateringondersteuning
Icoon Wagen

Ontdek onze veelzijdige cateringondersteuning voor theaters, bedrijven, scholen en evenementen. Van uitgebreide bedrijfslunches tot speciale evenementen, wij bieden professionele diensten die aan al uw culinaire behoeften voldoen. Met onze flexibele aanpak en ervaring in catering op locatie zorgen wij voor een naadloze en smaakvolle ervaring, waar u ook bent. Laat ons uw volgende gelegenheid transformeren met onze passie voor eten en gastvrijheid.

Voor diverse organisaties zijn wij vanuit EET-BELEEF het vaste aanspreek punt voor maatwerk opdrachten we doen dit onder andere voor de provincie Zuid-Holland.

Vaste aanspreekpunt
Icoon Bel

Gerelateerde projecten

Samen met onze opdrachtgevers blikken we terug op voltooide projecten, waarbij onvergetelijke herinneringen zijn gecreëerd.

Jouw partner in operationeel succes

Denise Theuns
Operationeel Accountmanager

denise@eet-beleef.nl

Denise Theuns

Ik ben Denise Theuns, jullie toegewijde operationeel accountmanager. Met passie en expertise zal ik zorgen dat jullie evenementen perfect verlopen. Ik kijk ernaar uit om jullie wensen te overtreffen en samen onvergetelijke momenten te creëren.