Over Eet-Beleef

Altijd in dienst van een unieke eetervaring, maar ook uw beleving. Dat is waar ons hele team voor staat, want lekker eten is belangrijk, maar voelen dat u een welkome gast bent, dat wij het fijn vinden om u te verwennen met heerlijk eten en onze aandacht daar gaat het om bij EET en BELEEF.

Van het moment dat u aan komt rijden (wij hanteren een unieke valid parking), tijdens uw culinaire belevenis, tot en met het afscheid; wij zorgen voor een beleving die uniek is in horecaland.

Je kunt overal eten, maar bij ons beleef je het eten

Kwaliteit van onze gerechten, van onze producten, maar vooral ook van ons personeel, die zaken staan centraal in onze organisatie.

Wij betrekken onze producten alleen van topleveranciers en daar hoort dus top personeel bij. Onze collega’s zijn hoog opgeleid in de horeca en worden getraind in het geven van bovenmatige service. Professioneel, maar met een glimlach, u zult zich altijd welkom en thuis bij ons voelen.

Mocht u aanvullend advies voor onze groep hebben, laat het ons weten, we leren graag iedere dag bij zodat we straks de meest optimale eetbeleving aan kunnen bieden.

Ons personeel

Wij willen door ons personeel diversiteit en professionaliteit uitstralen, dit komt terug van bedrijfskleding tot omgangsnormen van de werknemers, wij zijn tot alles in staat om uw evenement te laten slagen. Aangenomen personeel word getraind in de bedrijfsvoering die ‘Eet-Beleef groep’ hanteert, hierdoor stralen we eenheid uit, u moet door elk lid van het team op dezelfde, juiste manier, geholpen worden.

 

" Door krachten te bundelen en veel samen te werken, leert iedereen elke dag van een ander zijn of haar specialisme wat het team steeds sterker maakt "

 

Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialiteiten, dit gaat verder dan het onderscheid tussen keukenpersoneel en de bediening. Waar we het hier over hebben zijn personeelsleden die erg goed zijn in de keuken en zich hebben gespecialiseerd op een der onderdelen van de keuken, hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een patissier. Over bedienend personeel hebben wij het dan over het onderscheid tussen personeel gespecialiseerd in bijvoorbeeld wijnen of kazen.

Door krachten te bundelen en veel samen te werken, leert iedereen elke dag van een ander zijn of haar specialisme wat het team steeds sterker maakt.

Neem contact met ons op


Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op met onze planning en mail verkeer medewerker via het onderstaande formulier.

Adresgegevens

Adres:Piekstraat 25a, Rotterdam Telefoon:010 - 292 17 23 Fax:010 - 292 14 20 E-mail:info@eet-beleef.nl
  1.  

  2.  

  3.  

  4.  

  5.